6 Tipp A Menő, Nem Mindennapi Gyerekszoba Megtervezéséhez

Boz Azra tette közzé ekkor:

A mai gyerekek, akik az egyre inkább digitalizálódó világba születnek, inkább a stílusos, személyiségüket tükröző gyerekszobákat részesítik előnyben, szemben a megszokott, csicsás megoldásokkal. Vessenek egy pillantást a menő, nem mindennapi kínálatunkra, mely ösztönözni fog minden, iskolakezdés előtt álló szülőt, akik szeretnének megbirkózni a gyerekszoba berendezésének feladatával.

gyerekszoba

Tervezze a szoba díszítését egy történet köré szervezve!

Függetlenül attól, hogy gyermeke hány éves, szobájának berendezése előtt mindig ismerje meg ötleteit, igényeit. Ezután találjon ki egy történetet vagy egy temát, ami a berendezés alapmotívuma lesz. Ennek segítségével a későbbiekben a szobába kerülő díszítőelemek sem hatnak majd idegenül. Az olyan témák, mint a világűr, természet vagy szuperhősök, nem csak esztétikusak, de könnyen felkelthetik a gyermek érdeklődését, kíváncsiságát a témával kapcsolatban.

naprendszer

Mentse meg a falakat az átlagosságtól!

Hasonlóan a ház többi részéhez, a gyerekszoba falai is tervezést igényelnek. Jó megoldás lehet egy falra festett tábla, melyen ízlésesen rendezhetjük el a kiválasztott fényképeket vagy más, menő, fémből készült falidíszeket.

iskolai tábla

Panda Faldísz

Használjon fatárgyakat!

 

A nagyvárosokban élő gyerekekre különösen jellemző, hogy nem tudnak kapcsolatba kerülni a természettel, így kiváló megoldást jelenthetnek a fából készült bútorok, dekor elemek, ha szeretné, hogy a természet megnyugtató energiája a gyerekszobába költözzön. A kártékony vegyszereket nem tartalmazó, fenntartható, természetes faanyagok használatával védheti gyermeke egészségét.

fából készült

unicorn faldísz


A bejegyzés megosztása0 hozzászólás

Szólj hozzá

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.