Szállítás és Fizetés

Add le a rendelésed, a többit pedig bízd ránk, a profikra!
A decoraline.hu garantálja, hogy megrendelt termékedet a legnagyobb gondoskodással és szakértelemmel dolgozzuk fel, így egyáltalán nem érhet kellemetlen meglepetés! Megrendelésedet követően bármikor keresehetsz minket bizalommal, mindenen információt emailben közlünk veled. A rendelésed állapotát bejelentkezés után élőben követheted. Amint beérkezett hozzánk a rendelésed, a lehető legrövidebb időn belül előkészítjük és csomagoljuk Neked a termékeket.

Milyen városokba és országokba kérhetek házhozszállítást?
Nekünk a legkisebb települések sem okoznak gondot, futárszolgálatunkkal az ország bármelyik pontjára eljuttatjuk a csomagodat! Külföldi megrendelés előtt kérlek érdeklődj ügyfélszolgálatunkon. 

Mennyi ideig tart a szállítás? És mennyibe kerül a házhozszállítás?
A szállítási költségek a fém fali dekorációs termékek súlyától függően változnak. Láthatja lent. A fém fali dekorációs termékek szállítási ideje 2-5 munkanap. Más termékek szállítási ideje 8-30 munkanap körül változik. A konyhai, dekorációs és világítási termékek szállítási díja 1500 Ft.
Amíg a megrendelés folyamatban van, nem fogadhatunk el visszatérítési igényeket. Ha az ügyfél visszatérítést vagy lemondást akar, amíg a csomag úton van, akkor az ügyfélnek meg kell várnia, hogy megkapja a megrendelést, és elküldje nekünk. Nem visszatérítjük azokat a megrendeléseket, amelyeket nem kapunk vissza.

Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?
Miután hozzáadta a terméket a kosárhoz, adja meg elérhetőségeit. A következő lépés a kézbesítés. A szállítási költséget a megrendelés súlya alapján számítja ki. Miután ellenőrizte a beírt információkat, kattintson a "Fejezze be megrendelését" gombra, hogy a Simplepay weboldalára jusson. Hitelkártya vagy betéti kártya adatait elküldheti a Simplepay weboldalán. A Simplepay fizetési rendszer egy nemzetközi vállalat, 100% -ban biztonságos. (https://simplepay.hu/) Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a Facebook-fiókunkon vagy e-mailben.

Facebook: www.facebook.com/decoraline.hu
E-mail cím: info@decoraline.hu

Melyik futárszolgálat hozza házhoz a csomagomat?
Csomagját a DPD és a GLS szolgáltatásával szállítjuk.