Szállítás és Fizetés

Add le a rendelésed, a többit pedig bízd ránk, a profikra!
A decoraline.hu garantálja, hogy megrendelt termékedet a legnagyobb gondoskodással és szakértelemmel dolgozzuk fel, így egyáltalán nem érhet kellemetlen meglepetés! Megrendelésedet követően bármikor keresehetsz minket bizalommal, mindenen információt emailben közlünk veled. A rendelésed állapotát bejelentkezés után élőben követheted. Amint beérkezett hozzánk a rendelésed, a lehető legrövidebb időn belül előkészítjük és csomagoljuk Neked a termékeket.

Milyen városokba és országokba kérhetek házhozszállítást?
Nekünk a legkisebb települések sem okoznak gondot, futárszolgálatunkkal az ország bármelyik pontjára eljuttatjuk a csomagodat! Külföldi megrendelés előtt kérlek érdeklődj ügyfélszolgálatunkon. 

Mennyi ideig tart a szállítás? És mennyibe kerül a házhozszállítás?
A szállítási költségek 2730 Ft a fém fali dekorációs termékek és világító termékek esetében. A fém fali dekorációs termékek esetében a szállítási idő 5-7 munkanap. Egyéb termékek esetében a szállítási idő körülbelül 8-30 munkanap. A konyhai termékek és díszítés temékek cikkek szállítási díja 1500 Ft.
A megrendelés feldolgozása alatt nem tudjuk elfogadni a visszatérítési kérelmeket. Ha az ügyfél visszatérítést vagy lemondást kér, miközben a csomag útközben van, akkor az ügyfélnek várnia kell a megrendelés kézhezvételére és el kell küldenie nekünk. Nem térítjük vissza azokat a megrendeléseket, amelyeket még nem kaptunk vissza.

Hogyan tudom kifizetni a rendelésemet?
Miután hozzáadta a terméket a kosárhoz, adja meg elérhetőségeit. A következő lépés a kézbesítés. A szállítási költséget a megrendelés súlya alapján számítja ki. Miután ellenőrizte a beírt információkat, kattintson a "Fejezze be megrendelését" gombra, hogy a Simplepay weboldalára jusson. Hitelkártya vagy betéti kártya adatait elküldheti a Simplepay weboldalán. A Simplepay fizetési rendszer egy nemzetközi vállalat, 100% -ban biztonságos. (https://simplepay.hu/) Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a Facebook-fiókunkon vagy e-mailben.

Facebook: www.facebook.com/decoraline.hu
E-mail cím: info@decoraline.hu

Melyik futárszolgálat hozza házhoz a csomagomat?
Csomagját a DPD és a GLS szolgáltatásával szállítjuk.