Visszatérések és Cserék

Biztosak vagyunk abban, hogy elégedettek lesznek a Decoraline megvásárlásával. De ha megváltoztatta gondolatait, olvassa el az alábbi információkat. Mint mindig, ügyfélszolgálatunk itt van, hogy támogassa Önt. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, küldjön egy e-mailt a info@decoraline.hu címre.

30 Napos Visszatérési Politika

Ha bármilyen okból kifolyólag nem vagyunk elégedettek a termékkel, örömmel cserélünk vagy visszatérítünk, ha a megrendeléstől számított 30 napon belül visszajuttatjuk, és az eredeti csomagban vannak.

Kérjük, győződjön meg arról, hogy az összes visszaküldött terméket jól kell csomagolni, hogy a szállítás során ne sérüljenek.

A Decoraline nem vállal felelősséget a visszatérési tranzakcióban bekövetkezett sérült és elveszett termékekért.

Ha egy tárgyat / megrendelést a 30 napos visszatérési időszakon kívül visszaküldünk a Decoraline-nek, akkor a megfizetendő összegért ajándékkártyát fogunk benyújtani, a szállítási költség nélkül.

Ha a visszatérés nem felel meg ennek a kritériumnak, akkor ez a házirend nem érvényes.

Visszatérés

Visszatérés esetén megérkezünk az elem (ek) ellenőrzésére és a visszatérítés feldolgozására 2-5 munkanapon belül. Ez lesz a postaköltség mínusz. Kérjük, engedélyezze a visszatérítést, az időt, hogy megjelenjen a fiókjában vagy a kártyán.

Körülmények

Miután megkapta a tőzsdét, megvizsgáljuk az elemeket, ha megfelelnek a fent említett szabványoknak, feldolgozzuk a megrendelést, és 2- 5 munkanapon belül elküldjük az új elemet. A szállítási idő a feldolgozási idő tetején van. Ha bármilyen probléma merül fel a helyettesítéssel kapcsolatban, például a kívánt méret vagy szín, amely nincs raktáron, vagy az elem nem adja át a csekket, azonnal értesítjük Önt e-mailben.

Visszaszállítási Cím

Kérjük, nyújtson be minden cserét, és térjen vissza az alábbi címre annak biztosítása érdekében, hogy visszatérési űrlapja vagy elegendő információja legyen a visszatérés / csere feldolgozásához.

Hoagard GmbH - Gerichtstraße 21 42651 Solingen / NÉMETORSZÁG